Partiopaita

Kuusiston Linnanyrjänien käytössä on oma perinteinen partioasu. Vastaavaa asua ei ole muilla lippukunnilla eikä sitä myöskään ole mahdollista ostaa partiokaupoista. Jokainen Linnanyrjänien partiopaita on kotimaista käsityötä alusta loppuun. Hankkiessasi uutta partiopaitaa, hanki Linnanyrjänien oma partiopaita.

Pukumme kangas on tavallista partiopukukangasta huomattavasti kiiltävämpää, eikä edessä ole lainkaan napitusta, vaan puvun kaulus on kiristettävissä valkoisin nauhoin samoin takin sivuissa on valkoiset nauhat kiristeenä että koristeena. Puvun hihansuut ovat kultaisin ankkurinapein että lisäsaumoin korostetut. Partiopuseromme kanssa emme käytä partiovyötä, vaan partiovyötä käytämme normaaliin tapaan housujen kanssa.

Partiopaidan hankinta

Linnanyrjäien oma partiopaita on saatavissa vain lippukunnan kautta, joten sitä ei siis voi ostaa partiokaupoista. Paitoja on saatavilla kaikkia kokoja ja ellei sopivaa kokoa löydy, se teetetään. Jokainen paita on tehty kotimaisena käsityönä toisin kuin SP:n paidat. Paitoja voi kysellä lippukunnan eri tapahtumissa tai ihan vain koloillan yhteydessä lähijohtajalta. Paidan hinta on 50 euroa sisältäen ankkurinapit ja nyörit.

Jollalakkeja on myös saatavilla tarvittaessa lippukunnan kautta, joten niitäkin kannattaa kysellä. Jollalakit myydään omakustannushintaan (10 euroa). Lakkeja voi ostaa myös partiokaupasta hintaan 16 euroa.