Partiosyksy käynnistyy pian

Kesälomat alkavat olla pian ohitse ja on aika käynnistää partiosyksy!

Etsimme tositarkoituksella mukaan toimintaamme täysi-ikäisiä avuksi koloiltoihin, retkille ja tapahtumiin. Sinulla voi olla aikaisempaa partiotaustaa, voit olla aikuinen joka haluaa aloittaa vain uuden mahtavan harrastuksen tai haluat alkaa harrastaa yhdessä lapsesi kanssa.

Jos juuri sinä aikuinen tai lapsen vanhempi haluat liittyä mukaan partioon, olethan yhteydessä apulaislippukunnanjohtajaamme Jani Aarnioon pikimiten joko maililla ( jani.aarnio@saunalahti.fi tai puhelimitse 0400 – 422615 )

Emme valitettavasti pääse aloittamaan tänä syksynä uutta sudenpentulaumaa, mutta täydennämme vanhoja ryhmiä 8 – vuotiaista ylöspäin sitä mukaa kun ryhmissä on tilaa. Ryhmien tilanteesta voitte kysellä joko suoraan ryhmien johtajilta tai Janilta.

Ryhmien johtajat ilmoittavat lähiaikoina ryhmäläisilleen milloin heidän viikoittaiset kokouksensa jatkuvat.

Järjestämme torstaina 20.8. klo 18.00 Kuusiston Linnanraunioilla kaikille jo mukana oleville jäsenillemme ja heidän perheilleen partioaiheisen ulkoiluillan. Illan aikana kuulet vuoden tulevista tapahtumista, voit keskustella ja sopia asioita ryhmän johtajien kanssa, viettää mukavaa aikaa yhdessä perheen kanssa ulkoillen sekä grillata ja syödä omia eväitä.

 

” Partiossa opit erä- ja retkitaitojen lisäksi tärkeitä taitoja aktiiviseen elämään.
Partiossa kaikki saavat tehdä, yhdessä. ”

Comments are closed.