Santa Katarinan purjehduskausi elokuusta eteenpäin

Hei kotiväki ja jäsenet!

Santa Katarinan purjehduskalenteria on päivitetty loppukesän ja syksyn osalta ja sinne on lisätty useita purjehduksia, joille voi nyt ilmoittautua:

Viikonloppupurjehdus 17.-19.8. seikkailijaikäisille ja sitä vanhemmille

Kokoontumispurjehdus 24.-26.8. seikkailijaikäisille ja vanhemmille. Kokoontumispurjehduksella pääsee tutustumaan muihin meripartiolaisiin ja meripartioaluksiin.

Viikonloppupurjehdus 7.-9.9. seikkailijaikäisille ja vanhemmille

Viikonloppupurjehdus 14.-16.9. tarpojaikäisille ja vanhemmille. Purjehdus suuntautuu sään salliessa joko Maarianhaminaan tai Viron rannikolle

Viikonloppupurjehdus 28.-30.9. seikkailijaikäisille ja vanhemmille

Purjehduskalenteri saattaa vielä muuttua syksyn aikana, joten sitä kannattaa seurailla osoitteessa kly.fi/kalenteri.

Ilmoittautumisosoite on edelleen klypurjehdus@gmail.com. Lisätietoa purjehduksille ilmoittautumisesta ja muun muassa varustelista purjehduksille löytyy osoitteesta kly.fi/ohjeita-purjehdukselle.

Purjehduksille kannattaa lähteä rohkeasti mukaan, eikä lähtemistä kannata jättää väliin sen takia, ettei oma kaveri lähde mukaan. Jos purjehdukselle lähtö askarruttaa tai mieleen tulee kysymyksiä, vastaa kyseisen purjehduksen kippari kysymyksiinne mieluusti.

Ryhmille on tulossa myös iltapurjehduksia syksyn aikana. Iltapurjehduksista tiedottaa oma ryhmänjohtaja ja niille myös ilmoittaudutaan oman ryhmänjohtajan ohjeiden mukaisesti.

Terveisin
KLY:n purseri
Ville Rantasalo