Partiopaita

Kuusiston Linnanyrjänien käytössä on oma perinteinen partiopaita. Vastaavaa asua ei ole muilla lippukunnilla eikä sitä myöskään ole mahdollista ostaa partiokaupoista. Jokainen Linnanyrjänien partiopaita on kotimaista käsityötä alusta loppuun. Hankkiessasi uutta partiopaitaa, hanki Linnanyrjänien oma partiopaita. Sudenpennuilla on käytössä perinteinen tummansininen college.

Pukumme kangas on tavallista partiopukukangasta huomattavasti kiiltävämpää, eikä edessä ole lainkaan napitusta, vaan puvun kaulus on kiristettävissä valkoisin nauhoin samoin takin sivuissa on valkoiset nauhat kiristeenä että koristeena. Puvun hihansuut ovat kultaisin ankkurinapein että lisäsaumoin korostetut. Partiopuseromme kanssa emme käytä partiovyötä, vaan partiovyötä käytämme normaaliin tapaan housujen kanssa.

Partiopaidan hankinta

Linnanyrjänien oma partiopaita on saatavissa vain lippukunnan kautta, joten sitä ei siis voi ostaa partiokaupoista. Paitoja on saatavilla kaikkia kokoja ja ellei sopivaa kokoa löydy, se teetetään. Jokainen paita on tehty kotimaisena käsityönä. Paitojen saatavuutta voi tiedustella omalta ryhmänjohtajalta koloiltojen yhteydessä tai lippukunnan tapahtumien yhteydessä. Uuden paidan hinta on 85 euroa sisältäen ankkurinapit ja nyörit. Käytetyt paidat ovat 50 euroa. Lippukunta lunastaa tarvittaessa käytetyt paidat takaisin 25 euron hintaan.

Jollalakkeja on myös saatavilla tarvittaessa lippukunnan kautta. Jollalakit myydään omakustannushintaan 10 euroa. Lakkeja voi ostaa myös partiokaupasta hintaan 26 euroa.