Mukaan Partioon!

Syyskaudella 2020 mukaan toimintaamme!

  • Syksyllä aloittava sudenpenturyhmämme on vielä ilman johtajaa. Tarvitsemme siis todella sinua partiosta kiinnostunut aikuinen! Lähde siis mukaan mahtavaan porukkaan, jossa pääset kokemaan hienoja elämyksiä. Mukaan voi lähteä vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta partiosta ja ikään katsomatta. Jos mietit oman lapsesi ilmoittamista partioon, tämä on oiva tilaisuus lähteä harrastamaan lapsesi kanssa yhdessä. 
  • Otamme vastaan myös alustavia ilmoittautumisia syksyllä toivottavasti aloittavaan sudenpenturyhmään (vuonna 2013 syntyneet lapset). Ryhmän aloittaminen varmistuu syksyllä johtajatilanteen varmistuessa. Täytämme ryhmän ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat perhepartiossa olevat lapset. 

Ota siis yhteys lippukunnanjohtajaan ja aloita elämäsi paras harrastus:
Julia Henriksson, lpkj@kly.fi, 044 344 7544

Uudet jäsenet vauvasta vaariin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme!

  • Tällä hetkellä nuorimmissa ryhmissämme on täyttä.
  • Ryhmien tilanteen voi tarkistaa täältä.
  • Partioon voi liittyä myös vanhemmalla iällä. Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten partiotoiminnan.

Lippukunnanjohtaja vastaa kaikkiin kyselyihin mukaan toimintaamme liittymisestä, eli jos olet kiinnostunut liittymään mukaan toimintaamme tai haluat toiminnastamme lisätietoa, ota rohkeasti yhteys ja kysy lisää:
Julia Henriksson, lpkj@kly.fi, 044 344 7544

Voit lippukunnanjohtajan kanssa sovittuasi tulla tutustumaan toimintaamme ja tämän jälkeen voit täyttää jäsenhakemuksen täältä.