Purjehdukset

Koulutusaluksemme s/y Santa Katarinan purjehduskausi alkaa toukokuussa ja loppuu lokakuussa. Veneellä purjehtii kesäisin yli 100 partiolaista ja merimaileja kertyy vuosittain noin 2000. Kaikki purjehdukset päivitetään purjehduskalenteriin. Purjehdukselle lähtemistä ei kannata jättää väliin vain sen takia, ettei oma kaveri lähde mukaan. Jos purjehdukselle lähtö askarruttaa tai tulee jotain kysyttävää kyseisen purjehduksen kippari vastaa kysymyksiinne mieluusti.

Lisätietoa purjehduksille ilmoittautumisesta ja varusteista löytyy täältä.

Iltapurjehdukset

Iltapurjehdukset ovat hyvä tapa tutustua veneeseen ja purjehdukseen. Iltapurjehduksia järjestetään sudenpentu- ja seikkailijaryhmille ja ne ovat pääosin ryhmäkohtaisia. Iltapurjehduksille ilmoittaudutaan omalle ryhmänjohtajalle. Iltapurjehdukset alkavat yleensä klo 17.30 tai klo 18 ja satamaan palataan klo 20-21 mennessä.

Viikonloppupurjehdukset

Viikonloppupurjehdukset muodostavat rungon kesän purjehduksille. Viikonloppupurjehduksille ovat tervetulleita kaikki seikkailijaikäiset ja sitä vanhemmat ikäkaudet, ellei purjehduskaleterissa toisin mainita. Viikonloppupurjehduksille ilmoittaudutaan purjehduskalenterin avulla. Purjehdukset alkavat yleensä perjantaina klo 18.00 ja paluu satamaan on sunnuntaina noin klo 15.00.

Matkapurjehdukset

Matkapurjehduksia järjestetään yleensä vähintään kerran kesässä ja niillä suunnataan usein Saaristomerta kauemmas, esimerkiksi Ruotsiin. Matkapurjehdukset on tarkoitettu yleensä tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille.  Matkapurjehdukset merkitään purjehduskalenteriin.