Joulutiedote

Ihanaa joulunaikaa jäsenemme sekä heidän huoltajansa!

Joulu lähestyy pian ja niin myös partiovuosi 2018 on saatu pian päätökseen.

Muistutuksena vielä lippukuntamme perinteinen puurojuhla Kaarinan kirkolla ke 12.12.2018 klo 18.00. Ohjelmassa joulupuuro, kuvia vuoden varrelta, adventtikalenterien myynnin palkintojenjako, aktiivisten partiolaisten palkitseminen, suoritusmerkkien jako ja muutama esitys ryhmiltä.  Juhlaan ovat tervetulleita kaikki jäsenemme sekä heidän perheensä. Partiolaisilla partioasu.

Tarvitsisimme teistä huoltajista vielä muutaman apukäden joulujuhlaamme 12.12. puuronkeittoon klo 16 ja esillelaittoon noin klo 17.30 sekä tiskiavuksi klo n. 18.15-19. Ilmoita Jerenalle lpkj@kly.fi jos olisit käytettävissä johonkin em. tehtävistä. Kiitos!  

Vuonna 2019 ensimmäinen partiotapahtuma on seurakunnan hautakynttilätalkoot Kuusiston hautausmaalla 3.1.2019 klo 11, joka sopii kaikenikäisille partiolaisille. Tapahtumassa autamme seurakuntaa kierrättämisessä sekä teemme hyvää lahjoittamalla keräyspalkkiomme lähialueemme vähäosaisten perheiden hyväksi. Tule siis mukaan, aikaa menee noin 20-40 minuuttia ja sujuu nopeammin mitä enemmän porukkaa on paikalla. Muista lämmin vaatetus ja työhanskat. Jos ennen talkoita olisi kova lumimyrsky, niin talkoot peruuntuvat.

Ryhmät aloittavat alkuvuonna toimintansa viikolla 2-3 oman ryhmänjohtajan ilmoituksen mukaisesti.

Haluatko tukea lippukuntamme toimintaa ja samalla saada yhtenäisen asusteen partiokavereidesi ja perheesi kanssa?
Nyt se on mahdollista tilaamalla KLY:n oma trikoopipo. Tässä linkki tilauslomakkeelle, jolla voit tilata pipon 10.1.2019 mennessä. Tee tilaus mieluusti lapsesi nimellä jos lapsesi/nuoresi kuuluu johonkin ryhmään.

Kiitos vuodesta 2018 ja elämyksellistä vuotta 2019 kaikille toivottaen KLY:n johtajat