Kevättiedote 2020

15.3. klo 10.00 Partiomessu Kaarinan kaikkien partiolaisten, ei-vielä-partiolaisten ja heidän perheidensä yhteinen Partiomessu Kaarinan kirkossa.

20.-26.4. Partioviikko, jolloin voit pukeutua partioasuun tai -huiviin koulussa tai töissä

21.4. klo 18.00 – n. klo 19.00 Paraatiharjoitus ja kevään merkkien jako Hovirinnan liikennepuiston parkkipaikalla ja liikennepuistossa tai puiston lähettyvillä. Ryhmänjohtajat jakavat ryhmien kevätkaudella suorittamat merkit ja harjoittelemme marssimista. Päälle ikäkauden mukainen partioasu, mutta säänmukaisesti sen alla tarpeeksi vaatetta tai päällä sadevaatetta. Kokoonnumme siis sateellakin.

3.5. Partioparaati Turussa Partioparaati juhlistaa 110-vuotiasta partioliikettä Suomessa ja 100-vuotiasta Mannerheimin solkea, joten lähdethän sinäkin rikastuttamaan marssirivejä ja tekemään partiolaisten vuosittaisesta perinteestä entistäkin näyttävämmän tänä vuonna!

Partioparaatin aikataulu lippukuntamme osalta

12.45 Kokoontuminen Turun Yliopiston Educariumin parkkipaikalla, osoite Assistentinkatu 5. Olethan ajoissa paikalla.

13.00 Lähdemme marssimaan kohti Porthaninkatua ja Tuomiokirkkotoria.

14.00 Paraatijuhlallisuudet alkavat Tuomiokirkon edustalla.

15-16 Paraati päättyy Turun kaupunginteatterille. Paraatin jälkeen marssijat lähtevät vanhempiensa mukana kotiin, kunhan vanhemmat / lapsi (alle 15v) itse käy ensin ilmoittamasta asiasta marssissa oleville johtajille.

Marssireitti löytyy Lounais-Suomen Partiopiirin nettisivuilta.

Paraatiin pukeudutaan partioasuun! Jos jokin asuste kuitenkin puuttuu, se ei ole este paraatiin osallistumiselle. Kaikkien ikäkausien partioasuohjeet ja merkkien ompeluohjeet löytyvät lippukunnan nettisivuilta https://www.kly.fi/partioasu/.

Lisäksi          jos aurinko paistaa, saa olla tummat aurinkolasit

                      jos on kylmä, laita alle riittävästi lämmintä vaatetta

                      jos sataa, vettäpitävä takki paidan alle

Jos et pääse osallistumaan tai tulet poikkeavaan aikaan / paikkaan paraatiin, ilmoita siitä johtajallesi!

Jos jokin ikäkauden merkki puuttuu sinulta (vielä paraatiharjoitusten jälkeen), sen voi ostaa Scandinavian Outdoorista. Poikkeuksena lippukunnan merkki, jonka saa vain lippukunnalta.

2.6. Klo 19.00 Emma Teatteri Voit tukea partiotoimintaamme hankkimalla kauttamme liput Emma Teatteriin Helppo ero kesäkomediaan 2.6.2020 klo 19.00.

Tilauslomake ja lisätiedot kly.fi/helppoero

Purjehduksista tiedotetaan erikseen purjehduskauden lähestyessä.

Löytötavarat Kololla on yläkerran askarteluhuoneessa iso laatikollinen löytötavaroita. Käy katsomassa onko siellä joku sinun leirille tai retkelle unohtamasi tavara. Tavarat lähtevät pääsiäisen jälkeen kierrätykseen.

KLY:n Partiokirppis Olethan jo huomannut Facebookissa KLY:n Partiokirppis ryhmän tai kuullut siitä? Liity siihen pikaisesti ja tarjoa lapsellesi pieneksi jäänyttä partiopaitaa tai tarpeettomaksi jääneitä leirivarusteita myyntiin.
https://www.facebook.com/groups/105122926639120/