Syystiedote 2020

Kuusiston Linnanyrjänien syyskauden toiminta on alkamassa ryhmien viikottaisten kokoontumisten osalta. Tässä tärkeimmät tiedot syyskauden aloituksesta sekä syksyn tulevista purjehduksista. 

Ryhmien viikkotoiminta alkaa normaalisti. Huomioimme kuitenkin hygienia- ja turvallisuusohjeet edelleen erityisen tarkasti. Partiotoimintaan ei voi osallistua sairaana tai altistuttuaan koronavirukselle. Johtajiston päätöksestä kaikkien ryhmien kokoukset pidetään ulkona niin pitkälle syksyyn kuin mahdollista säässä kuin säässä. Riskiryhmään kuuluvan henkilön toimintaan osallistumisen arvioi osallistuja itse tai osallistujan huoltaja. Konsultoi tarvittaessa hoitavaa lääkäriä.

Mikäli ilmenee, että on voinut altistaa muita koronavirukselle osallistuessaan partiotoimintaan, pyydämme ilmoittamaan siitä välittömästi lippukunnanjohtajalle, jotta voimme tiedottaa muita saman tapahtuman osallistujia mahdollisesta altistumisesta.

Sudenpennut aloittavat syksynsä sudenpentujen yhteisessä syksyn aloitustapahtumassa Kuusiston linnanraunioilla torstaina 20.8. klo 18. Lisätiedot ryhmänjohtajilta.
Muiden ikäkausien ryhmät aloittavat syksynsä oman ryhmänjohtajan ilmoituksen mukaisesti. 

Sudenpentu- ja seikkailijaryhmät osallistuvat iltapurjehduksille elo- ja syyskuun aikana oman ryhmänjohtajan ilmoituksen mukaisesti. 

Pääosin seikkailijaikäisistä vanhemmille on purjehduskalenterissa nyt seuraavia viikonloppupurjehduksia:
Kokoontumispurjehdus 21.-23.8. Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/36194
Viikonloppupurjehdus 4.-6.9. Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/36195
Viikonloppupurjehdus 11.-13.9. Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/36040
Archipelago Race 18.-20.9. Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/34029

Näiden lisäksi koulujen syyslomaviikolle on suunnitteilla pidempi purjehdus, josta tiedotetaan myöhemmin. Purjehduskalenteria osoitteessa kly.fi/kalenteri kannattaa seurata mahdollisten muutosten varalta. 

Iltapurjehduksilla ei syödä iltapalaa ja ne ovat maksuttomia. Viikonloppupurjehdukset järjestetään normaalisti. Aluksella noudatetaan tarkkaa hygieniaa, mutta tilat ovat ahtaat eikä lähikontakteja pystytä välttämään. 

Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme tilannetta sekä Suomen Partiolaisten, valtioneuvoston, AVI:n ja muiden viranomaisten linjauksia ja muutamme tarvittaessa omia ohjeistuksiamme.

Kaikkiin kyselyihin vastaa lippukunnanjohtaja:
Julia Henriksson, lpkj@kly.fi, 044 344 7544