Kuusiston Linnanyrjänät tiedottaa 3.11.

Ryhmien viikkotoiminta jatkuu normaalisti ulkokokouksina toistaiseksi. Varauduthan säänmukaisilla ulkovaatteilla ja otsalampulla kokouksiin.

Huomioimme hygienia- ja turvallisuusohjeet edelleen erityisen tarkasti, jotta toiminta on niin turvallista kuin suinkin. Turvatoimista huolimatta tällä hetkellä kaikkeen toimintaan liittyy riski koronaviruksesta.

Partiotoimintaan ei voi osallistua sairaana tai altistuttuaan koronavirukselle. Jos osallistujalta on otettu koronatesti ja hän odottaa testin tulosta, ei partiotoimintaan voi osallistua. Myöskään jos joku osallistujan perheenjäsenistä on karanteenissa, emme suosittele osallistumista partiotoimintaan. Jos kunta laittaa oppilaita etäopetukseen tai karanteeniin, suosittelemme, että lapset, jotka ovat etäkoulussa, eivät osallistuisi lähipartiotoimintaan.

Riskiryhmään kuuluvan henkilön toimintaan osallistumisen arvioi osallistuja itse tai osallistujan huoltaja. Konsultoi tarvittaessa hoitavaa lääkäriä.

Pidämme kirjaa koloiltojen ja muiden partiotapahtumien osallistujista, jotta mahdolliset altistuneet pystytään helposti jäljittämään. Mikäli ilmenee, että on voinut altistaa muita koronavirukselle osallistuessaan partiotoimintaan, pyydämme ilmoittamaan siitä välittömästi lippukunnanjohtajalle, jotta voimme tiedottaa muita saman tapahtuman osallistujia mahdollisesta altistumisesta.

Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme tilannetta sekä Suomen Partiolaisten, Lounais-Suomen partiopiirin, valtioneuvoston, AVI:n ja muiden viranomaisten linjauksia ja muutamme tarvittaessa omia ohjeistuksiamme.

Kaikkiin kyselyihin vastaa lippukunnanjohtaja:
Julia Henriksson, lpkj@kly.fi, 044 344 7544