Kesän 2021 purjehdukset s/y Santa Katarinalla

Purjehduskausi 2021 on alkanut toukokuun aikana iltapurjehdusten ja viikonloppupurjehdusten merkeissä.

Tänä kesänä s/y Santa Katarina purjehtii yhteensä neljä matkapurjehdusta Saaristomeren ja Ahvenanmaan alueilla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa kly.fi/matkis2021. Purjehdukset on tarkoitettu seikkailijoille ja vanhemmille ikäkausille.

Syksyllä elokuusta alkaen purjehditaan viikonloppupurjehduksia sekä ryhmien iltapurjehduksia. Purjehduksia lisätään niiden varmistuessa purjehdukskalenteriin kly.fi/kalenteri ja syksyn purjehdusohjelmasta tiedotetaan erikseen myöhemmin. Myös koulujen kesälomien ajan mahdollisista viikonloppupurjehduksista tiedotetaan erikseen ja ne lisätään purjehduskalenteriin.

Varustelistat ja yleisiä ohjeita purjehduksille löytyy osoitteesta kly.fi/purjehdukset.