Matkapurjehdukset 2021

Tänä kesänä s/y Santa Katarina purjehtii yhteensä neljä matkapurjehdusta Saaristomeren ja Ahvenanmaan alueilla. Purjehdusten tarkemmat tiedot löytyvät alta.

Jokaiselle purjehdukselle ja purjehdukselta on mahdollista siirtyä yhteiskujetuksella Turusta/Turkuun. Yhteiskuljetus toteutetaan joko julkisilla kulkuvälineillä tai autokyydeillä. Maarianhaminaan siirtyminen tapahtuu laivalla.

Ilmoittautuminen

Purjehduksille ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksaan jokaisen purjehduksen omalla ilmoittautumislinkillä. Jokaisen purjehduksen tiedoissa on kerrottu soveltuvat ikäkaudet sekä suositeltu aikaisempi purjehduskokemus matkapurjehduksilta. Ilmoittautumisaika päättyy 11.6. (ykkösmatkis 4.6.).

Voit ilmoittautua yhdelle tai vaikka kaikille purjehduksille, mutta ilmoittautumisia rajoitetaan, mikäli osallistujamäärä on suuri.

HUOM! Ilmoittautumiset vahvistetaan erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli ilmoittautumisia jollekin osuudelle tulee liikaa, tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta osallistua toisena ajankohtana purjehdukselle. Talkooaktiivisuus, aikaisempi matkapurjehduskokemus sekä ilmoittautumisjärjestys vaikuttavat mikäli osallistumisia joudutaan rajoittamaan.

Purjehdusmaksu

Purjehdusten hinta on noin 15€/vrk ja se maksetaan kipparin ohjeistuksen mukaisesti purjehduksen jälkeen. Purjehdusmaksun lisäksi maksettavaksi tulee mahdolliset matkakustannukset yhteiskuljetuksesta Turusta/Turkuun.

Huomioimme koronavirustilanteen matkapurjehduksissamme seuraavasti:

  • Purjehduksilla noudatetaan tarkkaa hygieniaa, mutta tilat veneessä ovat ahtaat eikä lähikontakteja pystytä välttämään.
  • Kontaktit miehistön ulkopuolisiin henkilöihin pyritään minimoimaan.
  • Riskiryhmään kuuluvan henkilön osallistumisen purjehdukselle arvioi osallistuja itse tai osallistujan huoltaja. Konsultoi tarvittaessa hoitavaa lääkäriä.
  • Purjehduksille ei voi osallistua sairaana tai jos on ollut hengitystieoireita alle viikko ennen purjehduksen alkua.
  • Purjehdukselle osallistumisen voi perua omien tai läheisen flunssaoireiden takia miten lyhyellä varoitusajalla tahansa. Peruutuksesta tulee ilmoittaa purjehduksen kipparille välittömästi. Tällöin osallistumismaksua ei peritä.
  • Mikäli altistus koronavirukselle tapahtuu, toimimme terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti.
  • Viime kädessä on osallistujan tai osallistujan huoltajan vastuulla on arvioida, osallistuuko hän itse tai osallistuuko huollettava purjehdukselle.

Matkapurjehdus 1
Turku-Turku
11.-18.6.
Kippari: Antti Silander
Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/42563
Kohderyhmä: Tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset
Purjehdus pääosin rannikolla, sopii myös ensikertalaisille

Matkapurjehdus 2
Turku-Uusikaupunki
19.-26.7.
Kippari: Tero Kuusisto
Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/42565
Kohderyhmä: Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset
Purjehdus pääosin saaristoalueella, sopii myös ensikertalaisille

Matkapurjehdus 3
Uusikaupunki-Maarianhamina
26.7.-2.8.
Kippari: Rami Rapo
Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/42566
Kohderyhmä: Tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset
Purjehdus pääosin rannikolla, sopii myös ensikertalaisille

Matkapurjehdus 4
Maarianhamina-Turku
2.-6.8.
Kippari: Ville Rantasalo
Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/42567
Kohderyhmä: Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset
Purjehdus pääosin saaristoalueella, sopii myös ensikertalaisille

Seuraamme Suomen Partiolaisten sekä Suomen hallituksen ohjeistuksia ja suosituksia turvalliseen partiotoimintaan ja tästä johtuen purjehdusten reitti tai päivämäärät voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Pidätämme oikeuden myös muihin muutoksiin.